jueves, 9 de abril de 2015

adios al cine pisa

Aquesta és la meva despedida d’un dels Cines amb més història de Cornellà. No pretenc fer crítica, simplement, enfocar-ho des del punt de vista històric i sentimental.
Vull deixar constància de que moltes persones de la nostra ciutat tenen molt bons records dins d’aquestes 4 parets, persones ànonimes que s’han posat en contacte amb mi per explicar-me vivències entorn al Pisa. El primer...petó, la primera vegada que anaven al cine, l’evolució del Cine des de que el van inaugurar…
Després de 4 anys recopilant informació, vull que, de la mateixa manera que jo he pogut dir adéu, altres que no tinguin l’oportunitat de fer-ho en persona, puguin veure les fotografies i tinguin a la seva disposició tot el material que he pogut guardar.
Una forta abraçada a totes les persones que un dia o altre van formar part d’aquest projecte.
  


Resultado de imagen de fotos del cine pisa

Resultado de imagen de fotos del cine pisa            CINES DE CORNELLA, EN EL ORDEN QUE RECUERDO :  TITAN,  BELL  Y  PEDRO.  CORNELLA ( Rubio i Ors )   CLUB ( Junto Ajuntament )  EDISON  ( Crta. Esplugues / Campfaso )   AVENIDA  ( St. ILDEFONS )  SANDOR  (Avda.  St. Ildefons / Crta. Esplugues )  En la calle Ramoneda, junto al mitico BAR LA PATATA, habia EL CINE LAIA, que recordara mucha gente y estaba cerquita de mi casa, alla a principio de los sesenta. Creo que es justo señalar que los cines mas concurridos por los chavales eran los de las parroquias St. Miquel y Sta. Maria, veiamos cine gratis y  peliculas guapas, no he mencionado a las chicas porque estas no salian ......... A este pais le esta costando salir adelante.    
                                                         

1 comentario:

  1. Me ha gustado mucho esta historia,ya que los cines de Cornellà los he visitado bastante.Lo que más pena me da es ver deteriorarse el PISA.
    Encarna

    ResponderEliminar