martes, 26 de enero de 2010

Gegants de Cornellá


Bueno pues soy Pepi. y hoy os voy a comentar sobre als Gegants de Cornellá.

Mi comentario sobre el tema es que es una forma participar toda la ciudad en estas fiestas y sobre todo intentar que sobre
todo la juventud tenga un aliciente llegando estos dias lla que se pasan buena parte del año pensando en ellas.Se les nota que lo pasan de lo mas divertido.

La colla de geganters de Cornellà té els seus inicis fa més de 50 anys amb la construcció dels gegants Cornèlius i Miranda. L'any 2003 van fer els 50 anys d'existència amb una gran festa a Cornellà.

A l'any 2000 es van fer uns nous gegants, més lleugers i més fàcils de maniobrar. L'encàrreg es va fer al taller Sarandaca de Granollers, al mestre Ramón Aumedes. Els cossos són de fibra de vidre i les bancales de fusta. El bateig dels nous gegants és va fer a Cornellà el dia 18 de juny del 2000 al Castell del Borni, apadrinats pels gegants d'Esplugues.

A continuación os pongo un video del tema.


http://www.youtube.com/watch?v=7QQfAtnIaDw

4 comentarios:

  1. Soy Carmen los gegants de cornellaes una fiesta para la gente mas joven.

    ResponderEliminar
  2. me gustan los gegants porque cuando salen por las calles van acompañados siempre de una música muy divertida,y en ellos igual pueden participar niños o mayores.Puri Villafuerte.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. HOLA SOC EL CRISTIAN DE LA COLLA GEGANTERA DE CORNELLA DE LLOBREGAT M´AGRADEN SORTIR AMB ELS GEGANTS NOUS EN CORNELIUS I LA FUENTSANTA ELS VELLS EN CORNELI I LA MIRANDA PER QUE TE HU PASSES MOLT BE ET DIVERTEIXES PORTANT GEGANTS FERLOS BALLAR A RITME DE GRALLES I TIMBALS SOLAMENT PUC DIR QUE M`AGRADEN AQUETS GEGANTS
    VISCA LA FAL:LERA GEGANTERA DE CORNELLA DE LLOBREGAT

    CRISTIAN IBAÑEZ MEMBRE DE LA COLLA GEGANTERA DE CORNELLA DE LLOBREGAT

    ResponderEliminar